Wisser-rubber

Goede ruitenwissers zijn onlosmakelijk verbonden met beter zicht en dus de verkeersveiligheid. Duidelijk is dat de ene ruitenwisser de ander niet is. Reden om ruitenwissers regelmatig aan tests te onderwerpen.

Opvallend: in de meeste tests scoren flatblade wissers betere resultaten dan conventionele wissers. Flatblades realiseren uitstekende wisresultaten doordat zij de curve van de voorruit perfect volgen. Er is sprake van gelijkmatige aandrukkracht en een optimale wisdruk op elk punt van de ruit. Door het aerodynamische profiel wordt de wisser bij hogere snelheden niet opgetild en is er ook minder windruis

Carpartsdirect.nl verkoopt naast complete ruitenwissersets, losse ruitenwissers, flatblades en wisserbladen tevens losse wisser rubbers van o.a. Bosch en Valeo.

Carpartsdirect.nl biedt kwaliteit, scherpe prijzen en service
Carpartsdirect.nl verkoopt wisser rubbers tegen zeer scherpe prijzen. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw auto? Neem dan contact op met de helpdesk via 010-2467419 of stuur een mail naar info@carpartsdirect.nl. U kunt ook gebruik maken van de online chatfunctie.Voer uw kenteken in of selecteer uw auto!