Brandstoffilter-ventiel

Carpartsdirect.nl verkoopt brandstoffilters maar ook een los brandstoffilter ventiel.

Het brandstoffilter heeft de taak om de motor en de transmissie te beschermen. Op het brandstoffilter zit een ventiel waarmee u het filter kunt ontluchten. Het brandstoffilter zorgt er met name voor dat de brandstof wordt bevrijd van de vaste deeltjes. Het filter wordt gebruikt als hoofdstroomfilter. Deze filter bevindt zich in de brandstofleiding die naar de motor gaat.

Ook het brandstoffilter moet regelmatig worden onderhouden, anders raakt het filter verstopt. Een vuil filter zorgt ervoor dat de stroom van de brandstof wordt vertraagd en kan het motorvermogen beperken. Een vuil filter moet dus worden voorkomen om verstopping te voorkomen. U kunt eenvoudig een brandstoffilter en het brandstoffilter ventiel op carpartsdirect.nl bestellen.

Carpartsdirect.nl biedt kwaliteit, scherpe prijzen en service

Carpartsdirect.nl verkoopt auto onderdelen van originele kwaliteit en tegen zeer scherpe prijzen. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw auto? Neem dan contact op met de helpdesk via 010-2467419 of stuur een mail naar info@carpartsdirect.nl. U kunt ook gebruik maken van de online chatfunctie.Voer uw kenteken in of selecteer uw auto!