nissan

Koop uw Nissan motorolie voor minder bij carpartsdirect.nl

nissanDe oorsprong van Nissan auto’s stamt uit 1911, toen het bedrijf Kwaishinsha Motor Car Works werd opgericht (de voorloper van Nissan). Drie jaar later werd de eerste auto geproduceerd: DAT. DAT stond acroniem voor de familienamen van de beleggers van het bedrijf. Nadat het bedrijf een aantal keer was omgedoopt tot een andere bedrijfsnaam, was het in het jaar 1933 tijd voor wederom een nieuwe bedrijfsnaam: Nissan Motor Company.

 

Nissan heeft een breed assortiment aan voertuigen. In 1999 werd Nissan grotendeels overgenomen door Renault. Het Franse concern zorgde ervoor dat de productie van de bekende Nissan Skyline stop werd gezet. Zo worden er sportwagens verkocht zoals de bekende Nissan 350Z, maar ook milieuvriendelijke (elektrische) modellen zoals de Nissan Leaf. Vanzelfsprekend verkoopt Nissan ook familieauto’s, terreinauto’s en bedrijfswagens. Nissan auto’s worden sinds 1950 geëxporteerd over de hele wereld. Jaarlijks worden ruim 5,5 miljoen Nissan voertuigen worden verkocht. Sinds de officiële start van het automerk Nissan, bevindt het hoofdkantoor anno 2015 zich nog steeds in Yokohama, Japan.

Nissan motorolie

Carpartsdirect.nl de online aanbieder voor al uw Nissan auto-onderdelen en motorolie. Bij carpartsdirect.nl worden alleen originele Nissan onderdelen en motorolie van de beste kwaliteit verkocht.

Heeft u nog vragen over Nissan motorolie? Neem dan contact op met de telefonische helpdesk van carpartsdirect.nl. Uiteraard is carpartsdirect.nl ook te bereiken via de mail via info@carpartsdirect.nl. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.