fso

Zoek motorolie op Fso modellen

Selecteer hieronder uw model:

Koop uw Fso motorolie voor minder bij carpartsdirect.nl

fsoBent u op zoek naar onderdelen voor FSO? Carpartsdirect.nl biedt originele auto-onderdelen aan tegen mooie prijzen! U kunt eenvoudig de juiste onderdelen vinden door uw kenteken in te vullen. FSO was het eerste Poolse automerk na de Tweede Wereldoorlog dat met nieuw ontwikkelde auto’s kwam. Het automerk werd veel gebruikt door taxibedrijven over de hele wereld.

Hoe is FSO ontstaan?

Na de Tweede Wereldoorlog was de auto-industrie in Polen in elkaar gezakt. De regering besloot dat het noodzakelijk was om een nieuwe autofabriek te bouwen. In 1965 werd er toch een overeenkomst getekend Op den duur kwam Fiat met een aantal automodellen en werden deze vanuit Polen geproduceerd.

FSO motorolie

Carpartsdirect.nl de online aanbieder voor al uw FSO auto-onderdelen en motorolie. Bij carpartsdirect.nl worden alleen originele FSO onderdelen en motorolie van de beste kwaliteit verkocht.

Heeft u nog vragen over FSO motorolie? Neem dan contact op met de telefonische helpdesk van carpartsdirect.nl. Uiteraard is carpartsdirect.nl ook te bereiken via de mail via info@carpartsdirect.nl. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.