buick

Zoek motorolie op Buick modellen

Selecteer hieronder uw model:

Koop uw Buick motorolie voor minder bij carpartsdirect.nl

BuickHet Amerikaanse automerk Buick maakt al vanaf de oprichting in 1903 zeer fraaie auto’s met indrukwekkende specificaties die bij alle kenners het water in de mond doen lopen.

Hoe is Buick ontstaan?

Buick is een automerk uit de Verenigde Staten dat in 1903 werd opgericht. Het merk is eigendom van het General Motors-concern en produceert auto’s in de VS, Canada en China. De afzetmarkten zijn Noord-Amerika, China, Israël en Taiwan. De afzetmarkt daartegen in Europa is klein en is het echt een liefhebbers auto die op kleine schaal door enthousiastelingen worden geïmporteerd. Buick is gepositioneerd als een lager luxe merk, te vergelijken met de voormalig Zweedse divisie Saab.

Buick motorolie

Carpartsdirect.nl de online aanbieder voor al uw Buick auto-onderdelen en motorolie. Bij carpartsdirect.nl worden alleen originele Buick onderdelen en motorolie van de beste kwaliteit verkocht.

Heeft u nog vragen over Buick motorolie? Neem dan contact op met de telefonische helpdesk van carpartsdirect.nl. Uiteraard is carpartsdirect.nl ook te bereiken via de mail via info@carpartsdirect.nl. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.