Betalen

Gewoon Goed Geregeld!

Veilig betalen op de door u gewenste manier!

Ideal

Indien je aan internetbankieren doet met ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL. Deze betaalmogelijkheid is altijd volledig gratis en super gemakkelijk.


Creditcard

Creditcards van Visa en Mastercard zijn van harte welkom. Wij accepteren geen American Express, Visa Debit card of buitenlandse creditcards. We controleren de creditcard gegevens voor verzending van uw bestelling. Betalen met creditcard is altijd gratis.

 

Indien u een bestelling plaatst met een creditcard betaling, wordt deze betaling geïncasseerd op het moment dat uw bestelling verzonden wordt.


Maestro en Bancontact

Klanten uit België kunnen betalen met Maestro of Bancontact.

 

Met Maestro kunt u online op dezelfde manier en even veilig betalen als in de winkel. Om online aankopen te doen heeft u een Digipass of een persoonlijke kaartlezer nodig die een unieke transactiecode genereert. Deze betaalmogelijkheid is gratis.

 

U wilt online shoppen met uw Bancontact of MisterCash kaart? Kies dan voor deze betaalmethode in de checkout. U geeft aan het eind van de checkout  een aantal gegevens van uw kaart in. U heeft dan uw digipass nodig. Schuif de Bancontact/MisterCash in de digipass en volg de instructies op het computerscherm. U ontvangt op het einde van dit proces een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestigt u op het computerscherm uw identiteit en uw betaling.
Daarna zal u terug gebracht worden naar de website van de webshop. Dankzij een versleuteling en een veiligheidsprocedure verloopt de betaling online zonder problemen.


Paypal

Een PayPal-rekening werkt als een digitale portemonnee. Als u met Paypal betaalt hoeft u alleen maar uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord in te voeren. Op de website van Paypal vindt u meer informatie. Deze betaalmogelijkheid is gratis.


AfterPay

Carpartsdirect.nl biedt als enige online aanbieder van auto onderdelen de mogelijkheid om achteraf te betalen! U kunt hiervan gebruik maken door de betaaloptie “AfterPay”te selecteren. U ontvangt vervolgens na ontvangst van uw bestelling een digitaal betaalverzoek van AfterPay. Deze kunt u direct voldoen via de betaalknop of binnen 14 dagen. U betaalt alleen de onderdelen die u wilt houden. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account.

 

Achteraf betalen voor Nederlandse consumenten:

AfterPay voert voor carpartsdirect.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

U kunt bij vragen altijd contact opnemen met de Klantenservice van AfterPay via  020-7230270.

Bij betaling via AfterPay wordt € 1,50 servicekosten in rekening gebracht.

 

Achteraf betalen voor Nederlandse bedrijven:

AfterPay voert voor carpartsdirect.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

 

Achteraf betalen voor Belgische consumenten:

AfterPay voert voor carpartsdirect.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. U kunt bij carpartsdirect.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 150,– als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 300,–. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.


Vooruitbetalen per bankoverschrijving

Wilt u per bank vooruitbetalen? Geen probleem. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een orderbevestiging met onze bankgegevens. U kunt dan zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van carpartsdirect.nl overmaken. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit uw orderbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:

MD Automaterialen B.V.
IBAN: NL29 INGB 0004 7424 10
BIC: INGBNL2A

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, zullen we uw bestelling versturen. U ontvangt dan een inpakbevestiging en de factuur.  We versturen de bestelling nog dezelfde dag. U ontvangt de track&trace gegevens per mail.


Pinnen of contant betalen aan de balie

Indien u uw bestelling bij ons aan de balie komt afhalen, kunt u contant betalen of pinnen. U ontvangt dan tevens de factuur. Neem altijd uw orderbevestiging mee!