Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

In de shop wordt bij de onderdelen de actuele voorraad status en levertijd weergegeven. Indien u meerdere onderdelen besteld waarbij de levertijd per onderdeel verschillend is, geldt altijd de langste levertijd. Deze wordt in de checkout en op uw orderbevestiging aangegeven. Op uw orderbevestiging staat de actuele levertijd van de door u bestelde onderdelen.

 

Voor 98% van ons assortiment geldt onderstaande levertijd:
– Bestellingen op werkdagen voor 19.59 worden de volgende dag afgeleverd.
– Bestellingen op werkdagen voor 11.45 kunnen dezelfde dag tussen 14.00 en 20.30 worden afgehaald.
– Bestellingen op werkdagen tussen 11.45 en 15.59 kunnen dezelfde dag van 17.00 tot 20.30 worden afgehaald.

 

Spoed service! Op werkdagen besteld voor 11.45 uur, vandaag in huis!

Als spoedservice bieden wij de mogelijkheid om bestellingen die op werkdagen voor 11.45 zijn geplaatst, dezelfde dag tussen 17.00 en 22.00 thuis te leveren. Dit is alleen mogelijk binnen Nederland en voor de onderdelen waarbij dit in de catalogus vermeld staat (circa 95% van ons assortiment). Voor deze spoedservice berekenen wij een toeslag van € 4,95.

 

Levering grote delen:

Plaatwerk, bumpers en andere grote delen hebben in de regel een iets langere levertijd van 24 tot 48 uur. Dit staat altijd in de shop bij het product aangegeven!

 

Levertijden nationale feestdagen:

Op nationale feestdagen zijn andere levertijden van toepassing. Indien u op een nationale feestdag een bestelling plaatst, geldt dat deze de eerstvolgende werkdag wordt verwerkt.