Hoe vind ik onderdelen voor mijn auto?

U voert uw kenteken, chassisnummer of autogegevens in op de homepage. U kunt tevens meteen het door u gezochte onderdeel invullen of de catalogus ingaan.

 

In de catalogus vindt u de afdelingen, bijvoorbeeld Onderhoud, Remmen, Motor etc. Indien u niet weet in welke afdeling het door u gezochte onderdeel hoort, dan kunt u altijd gebruik maken van de zoekmachine links onder uw auto gegevens.

 

Omdat obv een kenteken niet altijd 100% alle gegevens van de auto bekend zijn vanuit de auto producent, staan er in de catalogus soms vragen/aanvullingen bij het onderdeel. Hier dient u altijd naar te kijken om het juiste onderdeel voor de betreffende auto te vinden. In dit geval zijn alleen de kenteken gegevens onvoldoende. Denk hierbij aan aanvullingen als:

– chassisnummer : tot chassisnummer

chasisnummer – : vanaf chassisnummer

– airco: voor auto’s zonder airco

airco: voor auto’s met airco

– verwarmd: voor auto’s zonder verwarmde¬† buitenspiegels

verwarmd: voor auto’s met verwarmde buitenspiegels

handgeschakeld  of automaat

accu’s met verschil in afmeting en +/- poolpositie

remblokken en remschijven met verschil in afmetingen

etc.

 

 

U kunt tevens het instructiefilmpje bekijken.

 

Mocht u hulp nodig hebben dan kunt u met onze helpdesk contact opnemen door te bellen naar 010-2467419 of door een e-mail te sturen naar info@carpartsdirect.nl. U kunt tevens gebruik maken van de chatfunctie op de site. Onze helpdesk is bereikbaar op Maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 21:00, Vrijdag 09:00 en 18:00 en zaterdag 09:00 en 17:00.