Waeco

Waeco Green XL Car Airco Cleaner

Art.nr. 8887400018

Waeco
4 / 5
  • Op voorraad
  • Voor 11:45 besteld, vandaag of morgen in huis OF vandaag afhalen

€  22,93

€  19,80incl.BTW

Bestel

Onderdeel Gegevens

Waeco green xl car airco cleaner

Green XL is een innovatieve, natuurlijke en milieuvriendelijke aircoreiniger om schadelijke bacteriën in airconditioningsystemen te minimaliseren en daarmee de luchtkwaliteit te verbeteren.

HOE WERK HET?
Reinigen van airconditioningsystemen met probiotica is nog redelijk nieuw in de markt. De basis van het succes van het product GREEN XL ligt in de natuur. Door extra goedaardige micro-organismen toe te voegen, wordt voor de slechte varianten de
kans op overleven gereduceerd. De goede pro-biotische en goedaardige Green XL micro-organismen vormen en handhaven een gezonde en onschadelijke microflora in het airconditioningsysteem. Door goedaardige bacteriën in het airconditioningsysteem toe te laten, wordt de luchtkwaliteit in de auto op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier beter. Omdat slechte bacteriën vaak al lang in het airconditioningsysteem voorkomen en daardoor hardnekkig en immuun geworden zijn, moet Green XL in aanvang wat vaker toegepast worden om uiteindelijk een optimaal resultaat te garanderen en, belangrijker nog, toekomstig te
handhaven. Voor het beste resultaat adviseren wij om vóór de reiniging het oude pollenfilter te verwijderen en deze na de behandeling te vernieuwen.


Over Waeco

Waeco is leider op het gebied van aircotechniek. Door innovatiekracht, toewijding en al bijna 30 jaar ervaring heeft Waeco zich opgewerkt tot leider op het gebied van aircotechniek. Door continu te communiceren met automobielfabrikanten zijn zij op de hoogte van de laatste kwaliteitsstandaards en passen zij hun producten daar continu op aan. Ook als OE toeleverancier voor de voertuigindustrie heeft Waeco naam gemaakt. Deze brede knowhow is terug te vinden in de Waeco aircotechniek en werkplaatsuitrusting.

Was een airco installatie enkele jaren geleden nog voorbehouden aan de duurdere auto modellen, inmiddels beschikt circa 80 procent van de nieuwe personenauto’s over een aircosysteem. In vracht- en bestelauto’s wordt de airco ook steeds meer toegepast. De aandacht voor het onderhoud van een aircosysteem blijft echter achter, aldus Waeco, de leverancier van airco’s, airco-onderdelen en vul- en vacumeer equipement.

Aircosystemen in auto’s hebben regulier onderhoud nodig. Een airco-installatie die ieder jaar wordt nagekeken en waarvan om de twee jaar de filter-droger wordt vervangen, functioneert over het algemeen probleemloos. Vocht en vuil zijn de grootste vijanden van een airco-installatie. Vocht treedt altijd binnen in een aircosysteem. Teveel vocht kan tot ijsvorming leiden, waardoor de circulatie van het koudemiddel tot stilstand kan komen. De compressor kan hierdoor vacuüm zuigen en defect raken.

Waeco is leider op het gebied van aircotechniek. Door innovatiekracht, toewijding en al bijna 30 jaar ervaring heeft Waeco zich opgewerkt tot leider op het gebied van aircotechniek. Door continu te communiceren met automobielfabrikanten zijn zij op de hoogte van de laatste kwaliteitsstandaards en passen zij hun producten daar continu op aan. Ook als OE

 Lees meer…