Valvoline

Valvoline Lithium Vet

Art.nr. 40020

Valvoline
4 / 5
  • Op voorraad
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis of vandaag afhalen

€  8,59

€  5,70incl.BTW

Bestel

Onderdeel Gegevens

Valvoline lithium vet

Geschikt voor zware hoge druk toepassingen zoals smering van motorvoertuigen, bedrijfswagens, wegenbouwmachines en industriemachines.

Universeel toepasbaar.

Temperatuurbereik:-20 tot +180°C


Over Valvoline

Met meer dan 140 jaar succes kan Valvoline bogen op de rijkste geschiedenis in de olie-industrie. Dankzij kwalitatief hoogwaardige producten en diensten vervult Valvoline een leidinggevende positie in motorolie, met miljoenen trouwe klanten over de gehele wereld.

Valvoline biedt een omvangrijke verzameling kwaliteitsoliën (motorolie, versnellingsbakolie en transmissieolie) en vloeistoffen die volgens de laatste kwaliteitsnormen zijn goedgekeurd.

Er zijn voor alle voertuigen geschikte olie en vloeistoffen beschikbaar. Op de website van valvoline.nl kunt u door middel van het intoetsen van uw kenteken zien welke olieen geschikt zijn voor uw automodel.

De smeermiddelen leverancier Valvoline beschikt over een wereldwijd laboratorium- netwerk waar kwalitatief hoogstaande producten ontwikkeld en getest worden. Valvoline was bovendien de eerste producent van semi-synthetische olie.

Valvoline NextGen is een revolutionaire, ecologisch verantwoorde motorolie. Het bestaat voor 50% uit gerecyclede olie en biedt 100% bescherming van Valvoline. NextGen beantwoordt ruimschoots aan alle specificaties van de sector op het vlak van prestaties, bescherming en duurzaamheid. De productie van deze olie vergt minder energie en middelen. Wij staan compleet achter de prestatienormen van NextGen met de Valvoline Performance Guarantee.

DuraBlend biedt de meest geavanceerde additieventechnologie, die ten opzichte van andere halfsynthetische en minerale motoroliën duidelijke voordelen heeft. De op basis van HC-synthese technologie ontwikkelde DuraBlend motoroliën bieden bescherming onder de zwaarste omstandigheden, zoals extreme temperaturen, fileverkeer met langdurig stationair draaiende motor, lange ritten bij hoge snelheden en korte ritten, waarbij geen optimale bedrijfstemperatuur wordt bereikt. Valvoline DuraBlend motoroliën bieden een buitengewone bescherming tegen slijtage en zijn geschikt voor toepassing in een groot aantal typen auto.

Onder de naam MaxLife biedt Valvoline een reeks motoroliën aan, die speciaal op de behoeften van motoren met een hogere kilometerstand zijn afgestemd. Met een unieke additief-technologie – o.a. met gepatenteerde afdichtingsverzorgingsmiddelen en reinigingstoevoegingen – verzorgt MaxLife de kritische motoronderdelen en zorgt voor een lang motorenleven. Naast de verkiezing tot product van het jaar door het internationale vakmagazine Lubricants World, is MaxLife 10W-40 door TÜV Nord gecertificeerd en wordt door de AutoBild Group aanbevolen. MaxLife producten bieden enorme mogelijkheden voor de aftermarket sector: De bijzondere eigenschappen van MaxLife vertragen het verouderingsproces en maximaliseren prestatieniveau en levensduur van oudere auto’s.

De eersteklas SynPower motoroliën zijn samengesteld uit hoogwaardige, volsynthetische basisoliën en de modernste additieven. Ze overtreffen de specificaties van alle belangrijke autofabrikanten en zijn geschikt voor toepassing in moderne motoren van de nieuwste generatie: motoren met gereduceerd brandstofverbruik, lagere emissies en verlengde onderhoudsintervallen. SynPower motoroliën bieden zelfs bij extreme temperaturen en omstandigheden een uitstekende motorbescherming

Met meer dan 140 jaar succes kan Valvoline bogen op de rijkste geschiedenis in de olie-industrie. Dankzij kwalitatief hoogwaardige producten en diensten vervult Valvoline een leidinggevende positie in motorolie, met miljoenen trouwe klanten over de gehele wereld.

Valvoline biedt een omvangrijke verzameling kwaliteitsoliën (motorolie, versnellingsbakolie en transmissieolie) en vloeistoffen die volgens de laatste kwaliteitsnormen

 Lees meer…