Valeo

Valeo Beep&Park Kit Nr 1

Art.nr. 632000

Valeo
  • Op voorraad
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis of vandaag afhalen

€  119,79

€  57,95incl.BTW

Bestel

Onderdeel Gegevens

Beep&park kit n°1

Parkeerhulp, geschikt voor het detecteren van obstakels achter de auto d.m.v. 4 ultrasone sensors die gemonteerd worden in de achterbumper.  Het systeem waarschuwt middels een akoestisch signaal. De set bestaat uit 4 sensoren, een buzzer, montage materiaal en boorgereedschap.


Over Valeo

Enkele jaren geleden presenteerde Valeo een nieuwe ruitenwissertechnologie die een trendbreuk met het verleden veroorzaakte. Met de introductie van de ultraplatte ruitenwisser Silencio X.TRM boekte Valeo belangrijke winst op het gebied van zichtbaarheid, aërodynamica, geluidsoverlast en dus ook de veiligheid en het comfort van de autobestuurders. Bovendien passen de zogenaamde flat blades ruitenwisser beter bij het design van de moderne auto’s. Het geheim? Bij deze ruiten wissers is in het rubberen wisgedeelte een speciaal gebogen metalen strip verwerkt. De klassieke metalen wisserbrug komt daarmee te vervallen.

Beep & Park

Beep & Park zijn parkeer- en rijhulpsystemen van Valeo. Slimme elektronische parkeer en rijhulp systemen bepalen de toekomst van het autorijden. Denk bijvoorbeeld aan sensoren die waarschuwen voor dreigend gevaar, systemen voor volledig automatisch inparkeren of het automatisch starten en stoppen van de motor om brandstof te besparen. Veiligheid, comfort en milieuvriendelijk rijden worden hiermee steeds verder ontwikkeld.

Naast ruitenwisser en parkeer- en rijhulpsystemen levert carpartsdirect.nl nog vele andere onderdelen van Valeo zoals bobines, starters & dynamo’s, verlichtingsdelen en sensoren.

Enkele jaren geleden presenteerde Valeo een nieuwe ruitenwissertechnologie die een trendbreuk met het verleden veroorzaakte. Met de introductie van de ultraplatte ruitenwisser Silencio X.TRM boekte Valeo belangrijke winst op het gebied van zichtbaarheid, aërodynamica, geluidsoverlast en dus ook de veiligheid en het comfort van de autobestuurders. Bovendien passen de zogenaamde flat blades ruitenwisser beter bij het

 Lees meer…