Romax

Universeel Flexibel Uitlaatdeel 45mm X 200mm X 340mm

Art.nr. 88 3 536

Romax
  • Op voorraad
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis of vandaag afhalen

€  61,83

€  40,20incl.BTW

Bestel

Onderdeel Gegevens

88 3 536

Met verbindingsstuk.
Geschikt voor montage tussen de uitlaatdelen met behulp van verbindingsbussen.

LET OP!! Hardflex-delen zijn minder flexibel dan softflex-delen.
Vervang altijd door een gelijkwaardig deel.

Productspecificaties Flexibel deel Hardflex Binnendiameter:45,5mm Totale lengte:340mm

Specificaties Omschrijving
d 45,5 mm
L 200 mm
L1 340 mm

Over Romax

Romax Original levert uitlaten, katalysatoren, uitlaatspruitstukken, Lambdasensoren en roetfilters.

Dankzij de kennis en ervaring die Romax heeft opgedaan met de ontwikkeling van de nieuwste technieken, de goede pasvorm van de katalysatoren, uitlaatspruitstukken, Lambdasensoren en roetfilters gecombineerd met de lange levensduur levert Romax OE-specificaties geproduceerde uitlaatdelen aan toonaangevende fabrikanten zoals bijvoorbeeld Ford, Volkswagen en Peugeot.

Romax katalysoren

Romax Original biedt gehomologeerde kwaliteits katalysatoren: precies zoals het hoort! Katalysatoren met een ijzersterke, geïsoleerde behuizing, een maximaal monolietoppervlak en drie jaar garantie. Kwaliteitskatalysatoren die aan de wettelijke eisen voldoen, zijn te herkennen aan een homologatienummer. Deze homologatie staat per autotype/motortype voor een bepaalde mate van reductie van schadelijke emissies. Om aan de minimale eisen van de homologatie te voldoen en deze te waarborgen, zijn kwaliteitskatalysatoren zoals die van Romax Original voorzien van een maximaal monolietoppervlak. Hiermee is ook de hoeveelheid edelmetalen, die de katalytische reactie veroorzaken, vanzelfsprekend groter. Een monoliet van een kwaliteits katalysator heeft een werkzaam oppervlak van ongeveer 7.000 m² (voetbalveld) om aan de homologatie-eisen te voldoen.

Romax Original levert uitlaten, katalysatoren, uitlaatspruitstukken, Lambdasensoren en roetfilters.

Dankzij de kennis en ervaring die Romax heeft opgedaan met de ontwikkeling van de nieuwste technieken, de goede pasvorm van de katalysatoren, uitlaatspruitstukken, Lambdasensoren en roetfilters gecombineerd met de lange levensduur levert Romax OE-specificaties geproduceerde uitlaatdelen aan toonaangevende fabrikanten zoals bijvoorbeeld Ford, Volkswagen en Peugeot. Lees meer…