SKF

SKF Lager Vet

Art.nr. VKG 1/0.2

SKF
  • Op voorraad
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis of vandaag afhalen

€  11,73

€  7,99incl.BTW

Bestel

Onderdeel Gegevens

Skf lager vet

Hoogwaardig smeervet o.b.v minerale olie en een lithiumcomplex verdikker. Goede corrosiewerende eigenschappen. Bestand tegen wegspoeling door water. Geschikt voor kleine en middelgrote kogel- en glijlagers.

Vetclassificatie: NLGI 2 (zacht)
Temperatuurbereik: -30 tot +120 °C
Viscositeit: 40-100 110 – 11 mm²/s
Druppelpunt: 180 °C
Gewicht: 0,2 kg
Verpakkingseenheid: 1


Over SKF

 

SKF levert al bijna honderd jaar kwaliteits lagers aan autofabrikanten over de hele wereld en is op het gebied van ontwerp en productie van wentel- en glijlagers wereldleider. De ruime reeks van producten bestaat uit wiellagers, multi-V en distributiesets, span- en geleiderollen, druklagers en andere rollagers met OE-kwaliteit. De sterke focus van SKF op het gebied van ontwerp en productie heeft geresulteerd in talloze technische innovaties en nieuwe producten die tegenwoordig de standaard op het gebied van lagers vormen.

Om de hoogwaardige prestatie kenmerken van SKF lagers tot hun recht te laten komen, ontwerpt en produceert SKF een compleet assortiment lagerhuizen en huisafdichtingen. Deze huizen en afdichtingen staan alom bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. SKF huizen beschikken niet alleen over unieke ontwerp kenmerken die de montage, uitlijning en nasmering vergemakkelijken, maar zijn ook machinaal precisie bewerkt zodat het geïntegreerde lager zijn volledige gebruiksduur kan bereiken.

De standaard lagers van SKF staan alom bekend vanwege hun hoge kwaliteit en de lange levensduur in de vele diverse toepassingen. Voor sommige toepassingen is de lager belasting zwaarder en dienen wrijving, hitte en slijtage te worden beperkt. Voor dergelijke toepassingen zijn SKF Explorer lagers de logische keuze.

 

SKF levert al bijna honderd jaar kwaliteits lagers aan autofabrikanten over de hele wereld en is op het gebied van ontwerp en productie van wentel- en glijlagers wereldleider. De ruime reeks van producten bestaat uit wiellagers, multi-V en distributiesets, span- en geleiderollen, druklagers en andere rollagers met OE-kwaliteit. De sterke focus van SKF

 Lees meer…