Philips

Philips Koplamp Restauratieset

Art.nr. HRK00XM

Philips
  • Op voorraad
  • Voor 17.45 besteld, morgen in huis.

€  40,31

€  29,95incl.BTW

Onderdeel Gegevens

Philips koplamp restauratieset

Philips koplamprestauratieset verwijdert wazen en vergeling en laat de koplampen er weer als nieuw uitzien. Deze set is geschikt voor reiniging van 2 koplampen.

Inhoud: 1 fles voorbehandeling op waterbasis (29,5 ml) – 1 fles reiniger/boenmiddel (29,5 ml) 1 fles glanshersteller/beschermer (29,5 ml) – 1 stuk schuurpapier van 600 (grof) – 1 stuk schuurpapier van 1500 (normaal) – 1 stuk schuurpapier van 2000 (fijn) – 10 papieren doekjes – 1 paar handschoenen (één maat)


Over Philips

Philips is een van de belangrijkste fabrikanten van autolampen. De Nederlandse fabrikant doet samen met autofabrikanten onderzoek naar nieuwe lichttechnologieën, die ook hun weg vinden naar de aftermarket. Naast innovaties zoals Vision Plus, Blue Vision en Silver Vision introduceerde Philips onlangs de NightGuide. Deze autolamp projecteert de lichtbundel in drie verschillende zones: de Veiligheidszone, de Informatiezone en de Comfortzone, die elk hun eigen voordeel hebben. Met de NightGuide krijgt de automobilist de juiste rij-informatie op het juiste moment.