Gates

Brandstofslang 8mm X 14mm

Art.nr. G3225-00053

Gates
  • Op voorraad
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis of morgen afhalen

€  10,50

€  6,50incl.BTW

Bestel

Onderdeel Gegevens

G3225-00053
Specificaties Omschrijving
Binnendiameter 8 mm
Buitendiameter 14 mm
Maximale druk 7,5 bar
Uitvoering NBR/PVC

Prijs is per meter


Over Gates

Gates is de wereldmarktleider op het gebied van distributieriemen, V-riemen, micro V-riemen en vloeistofslangen. Meer dan 100 miljoen auto’s in Europa zijn voorzien van een distributieriem van Gates. Door de huidige technisch geavanceerde motoren, is het belangrijker dan ooit dat u kunt rekenen op distributieriemen met een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Daarom levert Gates voor de automobiel vervangmarkt PowerGrip distributieriemen van eerste montagekwaliteit voor nagenoeg alle modellen

Als belangrijke eerste montage leverancier beschikt Gates over een omvangrijke testafdeling, waar bijvoorbeeld tientallen distributieriemen gedurende vele honderden uren proef staan te draaien op hun toekomstige motor. Het vergt twee tot drie jaar uitvoerig onderzoek in nauwe samenwerking met de autofabrikant, voordat een nieuwe distributieriem productierijp is. Gates garandeert dat haar distributieriemen voor de aftermarket kwalitatief gelijkwaardig zijn aan die voor de eerste montage.”

– Gates distributieriemen zijn vervaardigd uit duurzame, versterkte rubberen componenten voor het weerstaan van extreme temperaturen en om de riem te beschermen tegen vet, oliedruppels, vocht en slijtage.

– Nauwkeurig gevormde tanden op de distributieriemen passen precies in de vertanding van de schijf en verminderen de geluidslast.

– Gates distributieriemen hebben sterke, gespiraleerde trekkoorden van glasvezel wat daardoor een grotere weerstand tegen buigvermoeiing en rek biedt.

– De ommanteling van distributieriemen, V-riemen, micro V-riemen bestaan uit hoogwaardig materialen om de riem te beschermen tegen de impact van de riemschijven en om het geluid te verminderen.

– De distributieriemen zijn afzonderlijk verpakt in een dichtgeplakte kartonnen doos. Deze verpakking bevat een kilometersticker en vermeldt de toepassingsmogelijkheden van de riem, het routeschema, afstelpunten en montagetips voor een gemakkelijk montage.

Gates is de wereldmarktleider op het gebied van distributieriemen, V-riemen, micro V-riemen en vloeistofslangen. Meer dan 100 miljoen auto’s in Europa zijn voorzien van een distributieriem van Gates. Door de huidige technisch geavanceerde motoren, is het belangrijker dan ooit dat u kunt rekenen op distributieriemen met een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Daarom levert

 Lees meer…