bosal

Bosal Traveller II Fietsendrager

Art.nr. 070-532

bosal
  • Op voorraad
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis of morgen afhalen

€  464,95

€  324,95incl.BTW

Bestel

Onderdeel Gegevens

Bosal traveller 2 fietsendrager (trekhaak)

Kantelbare, opklapbare fietsdrager voorzien van een aansluiting voor 7/13 polige stekker. Fietsen opladen wordt extra eenvoudig met de optionele oprijgoot. Inclusief opbergtas voor het schoon en stofvrij opbergen van de fietsdrager.
Geschikt voor 2 (electrische) fietsen
Maximale last: 60Kg
Materiaal: staal/aluminium
Gewicht: 17 kg


Over bosal

Bosal heeft door een bundeling van krachten in het leveren van topproducten zoals trekhaken en fietsdragers gecombineerd met een uitstekende service zijn positie als Eurpees marktleider op het gebied van trekhaken en toebehoren de laatste jaren sterk versterk. Dankzij een samenwerkings verband met de bekende Duitse trekhaken fabrikant Oris is het assortiment van Bosal nu zeer compleet: alles van robuuste standaard trekhaken tot aan vernieuwende wegklapbare exemplaren zijn nu leverbaar geworden.

In het nieuwe trekhaken aanbod van Carpartsdirect.nl vormt de Oris-Matic wegklapbare trekhaak het neusje van de zalm. Het monteren van een losse kogel is met dit systeem niet nodig. De haak van de trekhaak van het gepatenteerde systeem is volledig aan het zicht onttrokken als deze niet wordt gebruikt. Het bedieningshendel is nu nog eenvoudiger te bedienen. Binnen twee seconden heeft u bij het innovatieve trekhaaksysteem gebruiksklaar of kunt u het trekhaaksysteem aan het zicht onttrekken. De Oris trekhaken (trekhaaksystemen) zijn niet alleen voor Duitse automodellen beschikbaar. Het aanbod van deze kwaliteits trekhaken blijft groeien.

Bosal heeft door een bundeling van krachten in het leveren van topproducten zoals trekhaken en fietsdragers gecombineerd met een uitstekende service zijn positie als Eurpees marktleider op het gebied van trekhaken en toebehoren de laatste jaren sterk versterk. Dankzij een samenwerkings verband met de bekende Duitse trekhaken fabrikant Oris is het assortiment van Bosal nu zeer

 Lees meer…