Onderdelen

Onderdelen voor uw Jeep

Jeep onderdelen voor onderhoud

Kleine beurt

Grote beurt

[ ] onderdelen bij carpartsdirect.nl

Bij carpartsdirect.nl koopt u al uw originele auto onderdelen tegen scherpe prijzen en razendsnelle levertijd. U bestelt vandaag voor 17.45 uur en ontvangt de onderdelen morgen op het door u gewenste afleveradres, of u komt vandaag nog afhalen in Schiedam.

Wij verkopen ruim 500.000 auto onderdelen voor ruim 18.000 autotypes. Ons assortiment wordt dagelijks vernieuwd. U bent bij carpartsdirect.nl aan het juiste adres voor onderdelen voor oldtimers, youngtimers en moderne auto’s.

Meer over

opelDe Opel Astra is het meest succesvolle model van Opel, met meer dan 10 miljoen verkochte auto’s. De populariteit van dit model hebben wij ook in Nederland gekend, de Opel Astra is het meest verkochte model in Nederland. De Opel Astra is een compacte middenklasse, dit model wordt uitgevoerd in een hatchback, sedan, cabrio en station. De Opel Astra is in 1991 op de markt gekomen als de opvolger van de Opel Kadett. Ook de Opel Astra G is er in verschillende uitvoeringen en varianten.

In de zomer van 2011 werd de Opel Vivaro gepresenteerd. Dit is een kleine bestelwagen en een opvolger van de Opel Arena. Dit model is een gezamenlijk product van Opel, Renault en Nissan: Renault Traffic én Nissan Primastar. In het jaar 2002 waren de modellen Opel Vivaro en de Renault Traffic verkozen tot Bestelwagen van het jaar. De Opel Vivaro is er in twee varianten: Opel Vivaro A en Opel Vivaro B. De Opel Vivara A werd geproduceerd vanaf 2001 tot de zomer 2014. De Opel Vivaro B kwam in de zomer van 2014 op de markt. De Opel Vivaro is een van de meest populaire en succesvolle bestelwagens op de huidige markt!

 

Leave a Reply

Logged in as admin. Log out?

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>