hummer

Zoek motorolie op Hummer modellen

Selecteer hieronder uw model:

Koop uw Hummer motorolie voor minder bij carpartsdirect.nl

HummerArnold Schwarzenegger kocht in 1992 de eerste voor civiel gebruik bestemde Hummer. Hummer is de merknaam die gebruikt wordt door General Motors. Humvee is de merknaam die gebruikt wordt door het Amerikaanse bedrijf AM General dat zich specialiseert in het ontwikkelen van militaire technologie gebaseerd op het onderstel en chassis. De Humvee en de Hummer H1 rollen / rolden van dezelfde band in de fabriek van AM General. De Hummer H2 en H3 kwamen uit fabrieken van General Motors. Bij de eerste tekenen van de crisis verdween de Hummer door het hoge brandstofverbruik schielijk van de weg. GM staakte daarom ook de productie in 2010. Maar nu de prijs van een vat olie gestadig zakt, begint de tweedehandsverkoop van Hummers in de Verenigde Staten spontaan op te pakken,

Hoe is Hummer ontstaan?

In juli 1979 nam het Amerikaanse leger de beslissing om het voertuigenpark te vernieuwen. Het was daarbij tevens de bedoeling om verschillende voertuigen te combineren tot één algemeen inzetbaar terreinvoertuig. De Amerikaanse regering had drie automerken de opdracht gegeven een prototype te maken, deze drie kandidaten ontwerpers waren: AM General, Chrysler Defense en Teledyne.

In 1981 geeft het Amerikaanse leger AM General de opdracht om een aantal prototypes van de Humvee te bouwen. Na een jaar worden er 11 Humvee prototypes aan de Amerikaanse staat ter beschikking gesteld. Na een uitgebreide test periode geeft de staat opdracht om 55.000 Humvee’s te bouwen. De massaproductie van deze auto wordt hierdoor in 1985 gestart. Door de succesvolle inzet in de Golfoorlog krijgt het voertuig een grote nationale erkenning en ontstond de vraag naar Civiele versie van de Humvee. Arnold Schwarzenegger ontving de eerste civiele versie. Al uw Hummer onderdelen koopt u gemakkelijk bij carpartsdirect.nl.

Hummer motorolie

Carpartsdirect.nl de online aanbieder voor al uw Hummer auto-onderdelen en motorolie. Bij carpartsdirect.nl worden alleen originele Hummer onderdelen en motorolie van de beste kwaliteit verkocht.

Heeft u nog vragen over Hummer motorolie? Neem dan contact op met de telefonische helpdesk van carpartsdirect.nl. Uiteraard is carpartsdirect.nl ook te bereiken via de mail via info@carpartsdirect.nl. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.