corvette

Zoek motorolie op Corvette modellen

Selecteer hieronder uw model:

Koop uw Corvette motorolie voor minder bij carpartsdirect.nl

corvetteCorvette is een van de merken uit de General Motors-groep. Sinds 2005 is het een afzonderlijk automerk en behoort deze in Europa niet meer tot de Chevrolet-familie. Tot 2005 was het de naam van de sportiefste auto van de Chevrolet-familie. U kunt uw Corvette onderdelen snel en eenvoudig bij carpartsdirect.nl bestellen.

Hoe is Corvette ontstaan?

Na de Tweede Wereldoorlog besloot Chevrolet dat ze een sportief autotype uit wilden brengen. Het design werd ontworpen door Harvey Earl. De corvette werd in 1953 in productie genomen. Chevrolet besloot zich op sportwagens te richten omdat iedereen na de Tweede Wereldoorlog gek leek te zijn op sportwagens.

Corvette motorolie

Carpartsdirect.nl de online aanbieder voor al uw Corvette auto-onderdelen en motorolie. Bij carpartsdirect.nl worden alleen originele Corvette onderdelen en motorolie van de beste kwaliteit verkocht.

Heeft u nog vragen over Corvette motorolie? Neem dan contact op met de telefonische helpdesk van carpartsdirect.nl. Uiteraard is carpartsdirect.nl ook te bereiken via de mail via info@carpartsdirect.nl. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.