chrysler

Koop uw Chrysler motorolie voor minder bij carpartsdirect.nl

chryslerIn 1925 heeft Walter Chrysler na de overblijfselen van de Maxwell Motor Company, de Chrysler Corporation opgericht. Drie jaar later, na het overnemen van de Fargo Motor Car Company, breidde Chrysler zich uit. Maar het bedrijf nam ook de Dodge Brothers Company, later in 1928 breidde Chrysler zich uit met Plymouth en DeSoto. 32 jaar later, in 1960, breidde Chrysler uit naar Europa. De oliecrisis in 1973 en hiermee financiële tekorten wat dit met zich bracht, zorgde ervoor dat Chrysler zich terugtrok uit Europa.

In 1987 nam Chrysler de American Motors Corporation over. In 1998 fuseerde Chrysler met de Duitse autogigant Daimler-Benz AG. Negen jaar later in 2007 werd Chrysler verkocht aan Cerberus Capital Management en omgedoopt tot Chrysler LLC. Vanaf januari 2014 is Chrysler volledig in handen van Fiat. Chrysler behoorde samen met General Motors en Ford tot de grootste drie autofabrikanten in Amerika. Al uw Chrysler onderdelen vindt u tegen lage prijzen bij carpartsdirect.nl.

Chrysler motorolie

Carpartsdirect.nl de online aanbieder voor al uw Chrysler auto-onderdelen en motorolie. Bij carpartsdirect.nl worden alleen originele Chrysler onderdelen en motorolie van de beste kwaliteit verkocht.

Heeft u nog vragen over Chrysler motorolie? Neem dan contact op met de telefonische helpdesk van carpartsdirect.nl. Uiteraard is carpartsdirect.nl ook te bereiken via de mail via info@carpartsdirect.nl. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.