audi

Koop uw Audi motorolie voor minder bij carpartsdirect.nl

AudiAudi is een Duits automerk, dat auto’s produceert in het luxere segment van de markt. Audi is een wereldwijd bekend automerk, overal ter wereld kennen mensen dit automerk en worden er in voertuigen van Audi gereden. Sinds 1966 is Audi onderdeel van de Volkswagen AG. Mede doordat Volkswagen AG nieuw leven in Audi heeft geblazen, is Audi tot de dag van vandaag een auto in het luxere segment. Met een omzet van circa 50 miljard euro per jaar is Audi een van de grootste automerken ter wereld. Klik hier om direct door te gaan naar de catalogus van carpartsdirect.nl.

Hoe is Audi ontstaan?

De eerste stappen zijn gemaakt in 1899 door ex-werknemer van Mercedes-Benz August Horch. Met drie andere partners werd autobedrijf Horch Automobielwerke opgericht. Tien jaar na de oprichting van het autobedrijf, werd August Horch ontslagen omdat hij een andere visie had dan zijn partners. Horch wilde met zijn auto’s deelnemen aan de autosport en op deze manier meer bekendheid genereren voor het automerk. Er moest een nieuwe naam worden bedacht, Horch vertaald in het Latijn is Audi, dit was de geboorte van het automerk.

Audi motorolie

Carpartsdirect.nl de online aanbieder voor al uw Audi auto-onderdelen en motorolie. Bij carpartsdirect.nl worden alleen originele Audi onderdelen en motorolie van de beste kwaliteit verkocht.

Heeft u nog vragen over Audi motorolie? Neem dan contact op met de telefonische helpdesk van carpartsdirect.nl. Uiteraard is carpartsdirect.nl ook te bereiken via de mail via info@carpartsdirect.nl. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.