Mijn account

Gewoon Goed Geregeld!

Een account aanmaken is niet verplicht, wel handig!

Status bestelling

Wij houden u graag op de hoogte van de status van uw bestelling zodat u precies weet wanneer u de onderdelen geleverd gaat krijgen! U ontvangt de statusupdates per mail, maar kunt deze ook volgen in uw account.
U ziet in uw account de volgende statusmeldingen:
1. Status = In behandeling: Na het plaatsen en betalen van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging met de verwachte leverdatum.
2. Status = order verwerkt: U ontvangt een inpakbevestiging en factuur zodra de onderdelen klaar staan voor verzending.
3. Status = order verstuurd: Zodra uw bestelling aan PostNL of DHl worden overgedragen, ontvangt u een e-mail met het track&trace nummer.


Facturen

Facturen ontvangt u van ons per mail. Bent u uw factuur kwijt geraakt dan kunt u deze altijd downloaden vanuit uw account. U zoekt simpel op order nummer en klikt op “download PDF”.


Gegevens wijzigen

U kunt in uw account gegevens met betrekking tot wachtwoord, factuuradres en afleveradres simpel wijzigen. Uw wachtwoord kunt u wijzigen door in “mijn account” op “bewerk profiel”te klikken. Uw adressen wijzigt u simpel door op de “bewerk”buttons naast het factuuradres of afleveradres te klikken.


Wachtwoord vergeten

Bent u uw wachtwoord vergeten? Zolang u uw e-mail adres nog weet is er niets aan de hand! Klik op “login” rechts bovenaan de pagina. U ziet dan de invulvelden en een link “wachtwoord vergeten?” Klik op deze link en u ontvangt een e-mail waarmee u weer in uw account kunt komen en uw wachtwoord aan kunt passen.