Betalen

Gewoon Goed Geregeld!

Veilig betalen op de door u gewenste manier!

Ideal

Indien je aan internetbankieren doet met ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL. Deze betaalmogelijkheid is altijd volledig gratis en super gemakkelijk.


Creditcard

Creditcards van Visa en Mastercard zijn van harte welkom. Wij accepteren geen American Express, Visa Debit card of buitenlandse creditcards. We controleren de creditcard gegevens voor verzending van uw bestelling. Uw betaling wordt pas afgeschreven nadat de bestelling verstuurd is. Betalen met creditcard is altijd gratis.


Maestro

Klanten uit België kunnen betalen met Maestro. Met Maestro kan u online op dezelfde manier en even veilig betalen als in de winkel. Om online aankopen te doen heeft u een Digipass of een persoonlijke kaartlezer nodig die een unieke transactiecode genereert. Deze betaalmogelijkheid is gratis.


Paypal

Een PayPal-rekening werkt als een digitale portemonnee. Als u met Paypal betaalt hoeft u alleen maar uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord in te voeren. Op de website van Paypal vindt u meer informatie. Deze betaalmogelijkheid is gratis.


AfterPay

Carpartsdirect.nl biedt als enige online aanbieder van auto onderdelen de mogelijkheid om achteraf te betalen! U kunt hiervan gebruik maken door de betaaloptie “AfterPay”te selecteren. U ontvangt vervolgens na ontvangst van uw bestelling een digitaal betaalverzoek van AfterPay. Deze kunt u direct voldoen via de betaalknop of binnen 14 dagen. U betaalt alleen de onderdelen die u wilt houden. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account.

AfterPay voert voor carpartsdirect.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij carpartsdirect.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200,– als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €300,–

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen, voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Bij betaling via AfterPay wordt € 1,50 servicekosten in rekening gebracht.


Vooruitbetalen per bankoverschrijving

Wilt u per bank vooruitbetalen? Geen probleem. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een orderbevestiging met onze bankgegevens. U kunt dan zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van carpartsdirect.nl overmaken. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit uw orderbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:

Carpartsdirect.nl BV
IBAN: NL37RABO0300400241
BIC: RABONL2U

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, zullen we uw bestelling versturen. U ontvangt dan een inpakbevestiging en de factuur.  We versturen de bestelling nog dezelfde dag. U ontvangt de track&trace gegevens per mail.


Pinnen of contant betalen aan de balie

Indien u uw bestelling bij ons aan de balie komt afhalen, kunt u contant betalen of pinnen. U ontvangt dan tevens de factuur. Neem altijd uw orderbevestiging mee!