Achter-schokdemper

Een achter schokdemper is een onderdeel aan uw auto die bij uw achterwielen is geplaatst. Deze achter schokdemper, ook wel bekend als achter schokbreker, breekt eigenlijk de schokken van de vering. Vaak breken ze de schokken bij het nemen van snelheidsheuveltjes en het parkeren op een stoeprand.

Met elke schok wordt een vloeistof los gelaten waardoor de vering afneemt. Wanneer deze vering er niet is, zullen de wielophangingen sneller afbreken. Om dit te voorkomen is het verstandig om achter schokdempers en voor schokdempers te plaatsen die passend zijn voor uw voertuig.

Hieronder staan een aantal vragen. Met deze vragen kunt u de staat van de schokdempers achterhalen.
• Heeft u moeite om de auto in een rechte lijn te houden bij zijwind?
• Heeft de auto bij het remmen neiging tot duiken?
• Gaat de auto stuiteren wanneer u op een oneffen wegdek rijdt?
• Moet u bij het uitrijden van een bocht bijsturen om terug in een rechte lijn te komen?
• Merkt u onregelmatige slijtage van de banden op? Zijn er slijtageplekken op het loopvlak?

Indien u één van deze vragen met ja kunt beantwoorden dan, dan zijn uw achter schokdempers en/of voor schokdempers zeer waarschijnlijk aan vervanging toe. U vindt achter schokdempers en voor schokdempers tegen scherpe prijzen en van originele kwaliteit bij carpartsdirect.nl.

Carpartsdirect.nl biedt kwaliteit, scherpe prijzen en service
Carpartsdirect.nl verkoopt auto onderdelen van originele kwaliteit en tegen zeer scherpe prijzen. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw auto? Neem dan contact op met de helpdesk via 010-2467419 of stuur een mail naar info@carpartsdirect.nl. U kunt ook gebruik maken van de online chatfunctie.Voer uw kenteken in of selecteer uw auto!