Ruitenwisser-flatblade-set

Een flatblade ruitenwisserset kunt u gebruiken als alternatief voor uw standaard ruitenwisserset. Een flatblade ruitenwisserset is een nieuw type ruitenwisser, waarbij het wisrubber direct aan een flexibele strip is gemonteerd.

De flatblade ruitenwisserset heeft geen metalen delen en is hierdoor beter bestand tegen regen en sneeuw. Door de vorm kan er geen sneeuw of ijszetting op of tussen de wisserbladen ontstaan.

De flatblade ruitenwisser heeft een universele aansluiting en kan zeer eenvoudig gemonteerd worden. Door de aerodynamische vorm wordt het windgeruis geminimaliseerd. Wanneer u de ruitenwisser flatblade dient te vervangen, kunt deze aanschaffen als een ruitenwisser flatblade set.

Carpartsdirect.nl biedt kwaliteit, scherpe prijzen en service
Carpartsdirect.nl verkoopt een flatblade ruitenwissersset van originele kwaliteit en tegen zeer scherpe prijzen. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw auto? Neem dan contact op met de helpdesk via 010-2467419 of stuur een mail naar info@carpartsdirect.nl. U kunt ook gebruik maken van de online chatfunctie.Voer uw kenteken in of selecteer uw auto!