Bougie

OM DE JUISTE BOUGIES VOOR UW AUTO TE VINDEN KLIKT U OP EEN BOUGIE UIT ONDERSTAANDE LIJST EN VOERT U UW KENTEKEN OF AUTOGEGEVENS IN!

Zowel benzinemotoren als LPG-motoren zijn voorzien van bougies. Deze bougies zorgen ervoor dat een ontsteking plaatsvindt in de cilinder van de motor. Hierdoor kan de motor gaan draaien. Bij de ontsteking ontstaat een vonk. De elektriciteit die hiervoor nodig is wordt aangevoerd vanuit de bobine en wordt dan via het schroefdraad aan de onderkant van de bougie naar het kopje geleid. Om het centrale deel van de bougie zit een isolator van porselein dat bestand is tegen hoge temperaturen.

Bougies slijten, vervuilen of kunnen zelfs na verloop van tijd afbreken. Hoe lang een bougie mee gaat is niet een vaststaand gegeven. Dit hangt af van de mate van gebruik van de auto en van het soort bougie dat in uw motor zit. Gemiddeld gaan bougies zo´n 50.000 kilometer mee.

Wij verkopen bougies van de bekende merken als Bosch en NGK.

Carpartsdirect.nl biedt kwaliteit, scherpe prijzen en service
Carpartsdirect.nl verkoopt auto onderdelen van originele kwaliteit en tegen zeer scherpe prijzen. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw auto? Neem dan contact op met de helpdesk via 010-2467419 of stuur een mail naar info@carpartsdirect.nl. U kunt ook gebruik maken van de online chatfunctie.Voer uw kenteken in of selecteer uw auto!