Accu

OM DE JUISTE ACCU VOOR UW AUTO TE VINDEN KLIKT U OP EEN ACCU UIT ONDERSTAANDE LIJST EN VOERT U UW KENTEKEN OF AUTOGEGEVENS IN!

De accu is een erg belangrijk onderdeel in de auto. Het zorgt onder andere voor de werking van de lampen en de verwarming. Daarnaast zorgt de accu ook voor de opwarming van de motor tijdens het starten van de auto.

Na een lange tijd gebruik gemaakt te hebben van de accu, zal dit zorgen voor slijtage. Dit kan op den duur zorgen voor een kapotte accu. Wat weer nare gevolgen met zich meebrengt, denk hierbij aan een auto die niet opstart of een auto die tijdens het rijden stilvalt.

Wilt u dit soort situaties voor zijn? Laat uw auto dan controleren en het wordt u erg aangeraden om dit vooral in de winter te laten doen. Het is ook zeer gemakkelijk om de accu van uw auto zelf te vervangen.

Tips
– Een accu valt onder het chemisch afval
– Gebruik speciale borsteltjes voor zelfreiniging van accuklemmen en accupolen.
– Opgelet! Witte oxidatie van de accu’s zijn schadelijk voor de auto, uw huid en het milieu.
– Het is ten zeerste afgeraden om te roken bij een accu.

Carpartsdirect.nl biedt kwaliteit, scherpe prijzen en service
Carpartsdirect.nl verkoopt auto onderdelen van originele kwaliteit en tegen zeer scherpe prijzen. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw auto? Neem dan contact op met de helpdesk via 010-2467419 of stuur een mail naar info@carpartsdirect.nl. U kunt ook gebruik maken van de online chatfunctie.Voer uw kenteken in of selecteer uw auto!