Distributieketting-set

Klik op één van onderstaande distributieketting sets en vul uw kenteken in. 
De juiste distributieketting set voor uw auto wordt dan automatisch getoond!

Carpartsdirect.nl verkoopt zowel een distributiekettingset als distributiekettingen en distributieriemen. De distributieketting is vergelijkbaar met een fietsketting, een ketting van metaal. De distributieketting loopt door de motor van de auto, indien nodig wordt er olie op de ketting gesmeerd.

In tegenstelling tot een distributieriem, hoeft een distributieketting niet vervangen te worden binnen een interval van 60.000 – 120.000 km. Dit betekent niet dat er nooit problemen voorkomen met een distributieketting. Net als ieder ander bewegend mechanisch onderdeel, wordt de distributieketting naarmate van tijd belast met slijtage. In de meeste gevallen wanneer de distributieketting is versleten, reageert de motor trager, heeft het weinig vermogen of heeft de motor zelf problemen om op te starten.

Bij carpartsdirect.nl word o.a. een distributiekettingset aangeboden bestaande uit o.a. een ketting en een spanner. Controleer altijd goed de detailinformatie van de set of neem contact op met de helpdesk.

Carpartsdirect.nl biedt kwaliteit, scherpe prijzen en service
Carpartsdirect.nl verkoopt auto onderdelen van originele kwaliteit en tegen zeer scherpe prijzen. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw auto? Neem dan contact op met de helpdesk via 010-2467419 of stuur een mail naar info@carpartsdirect.nl. U kunt ook gebruik maken van de online chatfunctie.

 Voer uw kenteken in of selecteer uw auto!