Distributieset-met-waterpomp

Klik op één van onderstaande distributiesets met waterpomp en vul uw kenteken in. 
De juiste distributieset met waterpomp voor uw auto wordt dan automatisch getoond!

Carpartsdirect.nl verkoopt een distributieset met waterpomp, alsmede zonder waterpomp. Het distributiehuis zorgt vooral voor de aandrijving van de nokkenas, ook kan het zorgen voor de aandrijving van de waterpomp of brandstofpomp bij een dieselmotor. De distributie kan op verschillende soorten manieren worden aangedreven.

Bij de distributie is timing erg belangrijk. Vaak is het noodzakelijk om de tijd op nul te zetten. Wanneer deze oud is, heeft het een beetje rek en is de timing anders. Wanneer u de distributieriem vervangt, moet u ook de waterpomp vervangen. Hier is speciaal gereedschap bij nodig. Hiervoor kunt een distributieset met waterpomp aanschaffen.

Carpartsdirect.nl biedt kwaliteit, scherpe prijzen en service
Carpartsdirect.nl verkoopt auto onderdelen van originele kwaliteit en tegen zeer scherpe prijzen. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw auto? Neem dan contact op met de helpdesk via 010-2467419 of stuur een mail naar info@carpartsdirect.nl. U kunt ook gebruik maken van de online chatfunctie.Voer uw kenteken in of selecteer uw auto!