Koppelingsset-met-druklager

Carpartsdirect.nl verkoopt koppelingsset met druklager, koppelingssets en koppelingssets met 2 massa vliegwiel.

Zodra u uw koppelingspedaal indrukt, wordt door middel van een kabel of een hydraulische druk het druklager tegen de drukgroep aangedrukt. De drukgroep zorgt ervoor dat de koppelingsplaat vrij komt van het vliegwiel en drukgroep. Zo kan de motor vrij lopen tegen over de versnellingsbak. Zodra uw koppeling is versleten, is het verstandig om de drukgroep en druklager mee te vervangen. De slijtage is op alle delen van toepassing.

Het hydraulisch druklager is een belangrijk onderdeel in de aandrijving van uw auto. Over het algemeen ligt dan uw koppelingspedaal ineens op de vloer en kan er niet meer geschakeld worden. Het hydraulisch systeem heeft dan geen druk meer en over het algemeen word dat veroorzaakt door het druklager dat lekt.

Is uw koppeling aan vervanging toe? Bestel uw nieuwe koppeling dan bij carpartsdirect.nl. Op deze website vindt u originele koppelingen tegen groothandelsprijzen. Via de kenteken zoekfunctie vindt u gemakkelijk de bijbehorende koppelingen voor uw model. Heeft u niet de kennis om de koppeling zelf te monteren? Geef de montage dan uit handen aan één van de montagepartners van carpartsdirect.nl.

Carpartsdirect.nl biedt kwaliteit, scherpe prijzen en service
Carpartsdirect.nl verkoopt auto onderdelen van originele kwaliteit en tegen zeer scherpe prijzen. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw auto? Neem dan contact op met de helpdesk via 010-2467419 of stuur een mail naar info@carpartsdirect.nl. U kunt ook gebruik maken van de online chatfunctie.Voer uw kenteken in of selecteer uw auto!