Achterlicht

Het achterlicht is een essentieel onderdeel van de wagen. Zowel functioneel als op gebied van design zijn achterlichten beduidend belangrijk. Functioneel is een achterlicht bedoelt voor een betere zichtbaarheid op de weg vooral wanneer het donker is en bij hevige regenval. Maar in een achterlicht zijn ook de remlichten verwerkt. Daarom is het van belang om de juiste keuze te maken wanneer het aankomt op een achterlicht. Het zijn deze lichten die waken over uw veiligheid.

Iedere auto heeft twee achterlichten die bevestigd zijn aan de carrosserie van de auto. Achterlichten hebben verschillende lampjes die allen een andere functie hebben. Er zijn lampjes voor de achterlichten die bij donker of slecht weer aan gedaan dienen te worden. Verder hebben de richtingaanwijzers hebben een eigen lampje net als de remlichten.

Carpartsdirect.nl levert achterlichtcombinaties van TYC, Hella en Magneti Marelli. Het totale assortiment verlichtingsdelen wordt continue vernieuwd.

Carpartsdirect.nl biedt kwaliteit, scherpe prijzen en service
Carpartsdirect.nl verkoopt auto onderdelen van originele kwaliteit en tegen zeer scherpe prijzen. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw auto? Neem dan contact op met de helpdesk via 010-2467419 of stuur een mail naar info@carpartsdirect.nl. U kunt ook gebruik maken van de online chatfunctie.Voer uw kenteken in of selecteer uw auto!