Koplamp-met-knipperlicht

Carpartsdirect.nl verkoopt een breed assortiment koplampen. Zo vindt u bij ons ook een koplamp met knipperlicht of met mistlamp.

Op elke auto zitten twee koplampen. Deze dienen voor het verlichten van de weg aan de voorzijde van de auto. Hierdoor wordt het zicht van de bestuurder geoptimaliseerd. Naast een beter zicht op de weg voor de bestuurder, biedt het ook een beter zicht voor de tegenliggers. Om veiligheid in het verkeer te verbeteren is het gebruik van de koplampen een goede uitkomst. De koplampen zijn meestal wit van kleur. De lampen werken tegenwoordig op dynamo en loodaccu of op batterijen. De koplampen kunnen veranderd worden naar mistlichten. Dit mag slechts wanneer er sprake is van mist, sneeuw of regenval waardoor uw zicht belemmerd wordt. De koplampen met mistlicht mogen in die situatie alleen gebruikt worden aan de voorzijde van de auto.

Carpartsdirect.nl biedt kwaliteit, scherpe prijzen en service
Carpartsdirect.nl verkoopt auto onderdelen van originele kwaliteit en tegen zeer scherpe prijzen. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw auto? Neem dan contact op met de helpdesk via 010-2467419 of stuur een mail naar info@carpartsdirect.nl. U kunt ook gebruik maken van de online chatfunctie.Voer uw kenteken in of selecteer uw auto!