Fietsendrager

Een fietsendrager zorgt ervoor dat u uw fiets mee kan vervoeren per auto. Hierdoor is het niet nodig om de fietsen helemaal te vervoeren op een aanhangwagen. Voor fietsendragers zijn er verschillende systemen. Dat zijn namelijk de volgende:

Montage op de achterklep

De fietsendragers die carpartsdirect.nl levert zijn van het merk Atera. Deze kunnen allen met behulp van een speciale montageset op de achterklep gemonteerd worden.

Op de trekhaak

Wanneer u in het bezit bent van een trekhaak, zou u de fietsendrager op de trekhaak kunnen bevestigen. Hierdoor kunt u alleen niet bij de laadruimte van de auto. Bij sommige automodellen is dit niet het geval en kunt u de fiets zodanig kantelen dat de laadruimte wel degelijk bereikbaar is. Door het monteren van de fietsendrager op het trekhaak zorgt dit voor minder brandstofverbruik.

Op het dak

In tegenstelling tot het plaatsen van de fietsendrager op de trekhaak, kost het monteren van de fietsendrager op het dak meer brandstof. Bij het bevestigen van de fietsendrager op het dak zijn er wel dakdragers nodig.

Carpartsdirect.nl levert fietsendragers van de beste kwaliteit en tegen zeer scherpe prijzen!Voer uw kenteken in of selecteer uw auto!