Afterpay

Carpartsdirect.nl biedt als enige online aanbieder van auto onderdelen de mogelijkheid om achteraf te betalen! U kunt hiervan gebruik maken door de betaaloptie “AfterPay”te selecteren. U ontvangt vervolgens na ontvangst van uw bestelling een digitaal betaalverzoek van AfterPay. Deze kunt u direct voldoen via de betaalknop of binnen 14 dagen. U betaalt alleen de onderdelen die u wilt houden. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account.

 

AfterPay voert voor carpartsdirect.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij carpartsdirect.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200,– als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €300,–
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen, voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

 

U kunt bij vragen altijd contact opnemen met de Klantenservice van AfterPay via  020-7230270.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Bij betaling via AfterPay wordt € 1,50 servicekosten in rekening gebracht.